Massage menu 2

Hotstonemassage*

 

Een hotstonemassage is een massagevorm waarbij gewerkt wordt met warme en eventueel koude stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt om en nabij de 45 graden. Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden wordt een heater gebruikt, de stenen liggen daarbij in het water.

 

Door de combinatie van warmte, beweging (thermodynamica) en druk kan de masseur dieper in het spierweefsel komen wat de massage of behandeling veel effectiever maakt. Een hot stonemassage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

Met de mineralen stenen en de aromatische oliën kan specifiek ingegaan worden op ongemakken.

 

90 min. €100,- (full boby)

Stoelmassage*

 

Stoelmassage is een vorm van massage die is ontstaan in Amerika en die op een speciaal daarvoor ontwikkelde stoel wordt uitgevoerd. De massagetechniek is gebaseerd op acupressuur, ook wel Shiatsu genoemd. Door het behandelen van specifieke drukpunten op energiebanen (meridianen) worden alle lichamelijke functies gestimuleerd, stroomt energie weer door en kan opgehoopte spanning het lichaam uit.

Net als Shiatsu, is stoelmassage erg toegankelijk, omdat de client gekleed blijft.

25 min. €30,-

 

* bij deze massages wordt bij de eerste behandeling €5,- extra in rekening gebracht i.v.m. een anamnese.

 

Massagepraktijk Zeeburg

Lampenistenstraat 93

 

1019 TK Amsterdam

info@massagepraktijkzeeburg.nl

06-46320468

 

Alleen op afspraak

CONTACT:

Making copy’s by means of photocopying, printscreening, or any other duplication of our website or parts is prohibited without written permission from us.

All Rights Reserved © 2016