Massage menu 1

Ontspanningsmassage*

 

Ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Tijdens deze harmonische massage wordt je lichaam door een combinatie van vloeiende strijkingen en zachte druk teruggebracht naar ultieme rust en comfort.

30 min. €35,-

45 min. €50,-

60 min. €60,-

75 min. €70,- (full boby)

Per 15 minuten uitbreiding €10,-

Sportmassage*

 

De term sportmassage wordt gebruikt als verzamelnaam voor diverse verrichtingen, die sportmasseurs toepassen op sporters om hen een bestendige of betere sportprestatie te laten leveren of om hen te helpen bij het herstel naar volledige sporthervatting na een blessure.

 

Sportmassage brengt uw spieren weer in een goede conditie en helpt om spierpijn en blessures te voorkomen. Sportmassage is ook voor niet-sporters omdat deze vorm van massage de spieren weer de nodige energie geeft.

 

30 min. €35,-

45 min. €50,-

60 min. €60,-

75 min. €70,- (full body)

Per 15 minuten uitbreiding €10,-

Kayotima Shiatsumassage*

 

Shiatsu is erg toegankelijk omdat de client gekleed blijft, waarbij strakke en dikke lagen kleding over elkaar vermeden moeten worden. Ook gladde en harde kleding kan een belemmering zijn voor de uitvoering van de behandeling. De handgrepen worden uitgevoerd met het eindkootje van de duim(en), de vingertoppen, vlakke vingers, handwortel(s) of de gehele handen. Achter elke handgreep wordt het gehele lichaam ingezet, waardoor een vloeiende, toenemende druk bereikt wordt. In principe wordt het gehele lichaam behandeld, omdat dit het beste resultaat geeft. Echter ook deelbehandelingen kunnen een gunstig effect sorteren.

 

30 min. €35,-

45 min. €50,-

60 min. €60,- (full body)

Per 15 minuten uitbreiding €10,-

 

30 min. €35,-

45 min. €50,-

60 min. €60,-

Per 15 minuten uitbreiding €10,-

Voetreflexzonemassage*

 

De voetreflexologie (ook Reflexologie of Reflexzonetherapie) is een alternatieve geneeswijze die ervan uit gaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. Wij menen dat de voetzool — sommigen voegen daar ook de handen en de oren aan toe — kan ingedeeld worden in zones die corresponderen met delen in het lichaam zoals het hart, de lever enz. De voetflexologie beweert dat de massage van deze zones een onbelemmerde energiedoorstroming in gans het lichaam herstelt en/of onderhoudt. Volgens ons kan ziekte het gevolg zijn van energieblokkeringen en is deze energiedoorstroming de basis van onze gezondheid.

 

* bij deze massages wordt bij de eerste behandeling €5,- extra in rekening gebracht i.v.m. een anamnese.

 

Massagepraktijk Zeeburg

Lampenistenstraat 93

 

1019 TK Amsterdam

info@massagepraktijkzeeburg.nl

06-46320468

 

Alleen op afspraak

CONTACT:

Making copy’s by means of photocopying, printscreening, or any other duplication of our website or parts is prohibited without written permission from us.

All Rights Reserved © 2016